Victorian rear & side extension, Vestry Road, Camberwell, SE5

Victorian rear & side extension, Vestry Road, Camberwell, SE5

Victorian rear & side extension, Vestry Road, Camberwell, SE5

Croft worked with Award Winning Architect Oliver Leech on the radical remodelling of this Victorian terraced house in Camberwell.

The house was stripped back to a shell, extended and internally rebuilt.  We achieved an open space at ground floor thanks to a stability frame designed to support the vertical and horizontal loads.  This design took into consideration the client’s desire to build a loft in the future.  The steelwork was placed on new mass concrete foundations.

Our expertise in historic buildings speaks for itself.  This is the second Victorian Conversion that Croft has be involved in to be recognised by the prestigious ‘Don’t Move Improve’ Awards. This project won ‘The Compact Design of the Year Award 2020’.

Architect: Oliver Leech
Contractor:  Firfield Construction

View Don’t Move Improve Video